top of page

"Flere års spændingshovepine er nu bare væk"

Min historie starter med at jeg går til pilates ved Bea. Her fortæller Bea, hendes gode oplevelse med AtlasProfilax®. Jeg synes det lyder spændende, men samtidig også lidt utroligt. Men jeg har altid været tilhænger af det alternative med en sund skeptisk. Så da Bea fik arrangeret et behandlingsmulighed i Randers, slog jeg til. Jeg har nemlig i rigtig mange år lidt af spændingshovedpine som de seneste år er blevet forværret med ondt i skuldrebladene. Mine skuldre knækker konstant. Jeg har derfor i de sidste år spist 60-70 smertestillende piller om måneden. 

Jeg havde en tid d. 17. juni 2017 om eftermiddagen. Jeg vågnede op som sædvanlig med hovedpine, men besluttede mig for ikke at indtage smertestillende den dag. For bedre at kunne fornemme om der var en forbedring efter behandling. Mødet op til behandling medbragt en smule skeptisk. Kan det hjælpe, for nu har jeg jo prøvet flere andre behandlingsmetoder før. Jeg blev rykket i og tjekket om der var skævheder, diverse hovedøvelser og så kom "banke-maskinen". Der blev virkelig banket løs på min venstre side af to omgang og en enkelt omgang på højre. Der blev tjekket skævhed igen og den var forsvundet. Men bedst af det hele - min hovedpine var væk - pist væk. Jeg har ikke fat hovedpine i svær grad siden den dag - kun en enkelt dag med lettere smerter, som kunne drikkes væk. Mine skuldre knækker endnu, men i mindre grad. 

 

Jeg kan klart anbefale AtlasProfilax® til andre. Det er en underlig oplevelse, men det har gjort min hverdag lettere og givet det mere livsværdi.

Charlotte Friis-Kjær, Randers

OBS!!! Studiet tilbyder INGEN AtlasProfilax® behandling! Behandlingerne som vi havde i huset var i samarbejde med en københavnsk AtlasProfilax® behandler. 

bottom of page