top of page

Kunderne siger... 

 

IMG_3564.JPG
IMG_3569.JPG
Swimming_prep_i_neutral_-_løfte_højre_ar

"Efter at jeg er begyndt til pilates skal jeg for det meste ikke længere op for at gå på toilet om natten." 

 

"Jeg begyndte på pilates fordi jeg havde en ømhed i lænd og skuldre og længe havde været på udkig efter en træningsform der fungerede godt sammen med både mit temperament og min krop.

 

I flere år havde jeg tænkt på at prøve pilates, men kendte ikke noget til det. Vidste kun at der var en forholdsvis gammel træningsform. En dag så jeg Bea Fiskers hjemmeside hvor hun fortæller sin egen historie om hvordan hun overkom sine problemer og hvad hun arbejder med. Det lød så spændende at jeg straks ringede til hende for at booke en tid til en kropsanalyse og samtale om mig og mine udfordringer. 

 

Det Bea fortalte under kropsanalysen stemte så godt overens med min egen erfaring og fornemmelser at jeg på stedet besluttede mig for at prøve det af og tilmeldte mig til holdtræning og supplerede med personlig træning for at komme godt i gang da pilates var helt nyt for mig.

 

Personlig træning gjorde at jeg fik løsnet skuldrene op, så de kunne bevæges mere frit og jeg fik et godt indtryk af hvad pilates er, så jeg glædede mig til at starte på holdtræningen og jeg følte næsten at jeg havde et forspring i forhold til de andre kursister. Personlig træning er en virkelig god måde at komme igang med pilates på.

 

Nu har jeg trænet pilates  siden sommeren 2017 og den ømhed jeg havde i starten er væk, min krop er blevet meget mere fleksibel og jeg har fået øget bevægelighed i overkroppen. 

John Frank Ahm, Randers

"Efter bodyART timen føler jeg mig helt afstresset"

 

”Jeg har gået ved Bea i 3 år, og har i perioden fået en meget stærkere krop, specielt er min ryk styrket. Det er jeg meget glad for 😊


Vi får en virkelig god træning med fokus på kvalitet 👍😊


Når jeg har afsluttet en bodyard time, er mit hoved helt tom for tanker, jeg skal virkelig anstrenge mig for at tænke, det føles meget specielt 🙃 - jeg tænker jeg får slappet helt af.


Bea er en meget inspirerende og struktureret, hun forstår at motivere, ikke mindst når vi kan se hvad træning har gjort for hendes elegante og stærke krop."

Susanne Nannerup, Randers

"Allerede efter 3. gang kunne min krop mærke forandringen og efter 8. gang fik jeg en helt ny kropsfornemmelse" 

 

”Jeg så Bea første gang til en bodyArt træningstime her i efteråret. Da jeg så Bea komme ind i lokalet tænkte jeg: "sådan vil jeg også kunne bevæge mig, den lethed og elegance og en krop man næsten kunne høre sige: "jeg har det rigtig godt"..... Jeg kontaktede hende et par dage efter og meldte mig til et personligt træningsforløb.

Jeg har altid dyrket forskellige former for motion: styrketræning, gymnastik, løb og også prøvet Pilates. Har næsten altid måttet give op efter et stykke tid fordi min ryg er begyndt at værke pga. en medfødt skævhed eller mit håndled, som jeg et opereret i 2 gange, ikke kunne klare den fysiske udfoldelse..... Jeg var bare så træt af ikke at føle mig godt tilpas i min krop. Kunne til sidst næsten ikke komme ud af sengen pga smerter i lænden og kun lave begrænset fysisk arbejde med min hånd.

Jeg havde nok ikke de helt store forventninger til at Pilates skulle kunne få mig derhen hvor jeg gerne ville. Havde jo prøvet det og syntes kombinationen af vejrtrækning og øvelser var både besværligt og kedeligt !! Det skal jeg lige hilse at sige Bea fik lavet om på... Allerede efter 3. gang kunne jeg begynde at mærke forandringen. Jeg trak vejret anderledes og gik på en anden måde. Min lænd og ryg fik det lynhurtig bedre, og Bea vidste lige hvor hun skulle sætte ind, når jeg klagede over smerter. Hun er fantastisk dygtig til at undervise, - forklare og vise tingene på en måde, så man slet ikke er i tvivl, og så er hun rigtig god til at rose, og det gir' helt sikker et "mentalt spark".

Efter nu 8 træningstimer har jeg fået en helt ny kropsfornemmelse; jeg føler mig lettere (selvom jeg vejer det samme, jeg føler mig længere !! Min mor spurgte mig sidst jeg var hjemme: "Hva' er det med dig ! Er du begyndt at vokse, jeg synes du er blevet længere, mem det kan jo ikke passe !!" Så det er ikke bare mig der kan mærke forandringen, - det kan også ses, og som min mand udtrykte det forleden: du klager næsten aldrig mere over smerter i kroppen....

Dejligt jeg besluttede at købe et træningsforløb hos Bea - det har været alle pengene værd, - og hun er en rigtig dygtig underviser og en god menneskekender, der lige præcis kan sætte ind der hvor der er behov. Så hvis man vil gøre noget godt for sin krop og sind kan jeg helt klart anbefale et træningsforløb hos Bea.”

 

Gitte Jensen, Randers

"Efter 34 års murerarbejde fik jeg bevægeligheden i min krop tilbage" 

”Min kone Helle har set tilbuddet om at der bliver startet op Stott Pilates op. Undervisningen er på hendes arbejdsplads. Før gik vi sammen til boksetræning i Bjerringbro Hallen, men så har vi tænkt på at prøve noget nyt. Jeg har arbejdet hele mit liv som murer, som fysisk er et hårdt belastende arbejde. Dette kunne mærkes på min krop og resulterede i flere problemer. Efter at jeg ofte havde hovedpine, fik jeg konstateret slidgigt i nakken, som først blev opdaget af lægerne 2 år senere. Udover det fik jeg både i 1999 og 2003 discus prolaps i lænden og har også haft iskias smerter. Med dette blev jeg opereret 2 gange og fik anbefalet at gå til kiropraktor og fysioterapi behandlinger. I 2010 fik jeg også en hjerteklap operation hvorefter pga. at min operations arvæv var stram, jeg kunne ikke strække mine arme.  

Siden jeg i 2013 begyndte at træne Stott Pilates hos Beatrix, er jeg blevet meget mere kropsbevidst. Jeg tænker mere over mine bevægelser og jeg kan mærke at jeg er blevet mere smidig. Jeg har heller ikke problemer med at strække mine arme. Tidligere kunne jeg i stående stilling slet ikke rulle fremad. I dag gør jeg det bare nemt og kan også røre ved gulvet. Jeg har mindre smerter i nakken og ryggen og medicinen jeg tidligere tog, skal jeg ikke have mere eller kun sjældent.

Jeg søgte i lang tid efter sådan en god træningsform, som kan styrke min ryg og samtidig give mig en bedre kondition. Beatrix er god til at forklare teknikken og viser øvelserne sådan at de er nemme at forstå. Jeg kan varmt anbefale pilates til andre. Man får virkelig løsnet kroppen og spændingerne efter en arbejdsdag.

Jeg fik en bedre livskvalitet og træner nu regelmæssigt mindst 3 gange om ugen. Min træning består af løb, cykling, pilates på måtte og jeg går også til Reformer maskine træning. Jeg bliver ved med det så lang tid jeg kan.”

 

Claus L.M. Andersen, Murer, Bjerringbro

"Trods slidgigt føler jeg mig stærk og bevægelig" 

”For ca. 6½ år siden startede jeg på at gå til fysio pilates, og blev virkelig grebet af denne fantastiske motionsform. I løbet af de første 3 år havde jeg 2 forskellige lærere, som jeg var vældig tilfredse med, men af forskellige årsager begyndte jeg i 2011 at gå til Stott pilates hos Beatrix Fisker, og det er jeg nu blevet fuldstændig afhængig af. Det har givet mig en glæde ved at bevæge mig, som jeg ikke har haft siden jeg var barn, det har givet mig en kropsbevidsthed, som gør, at jeg trods mine 66,5 år og udbredt slidgigt, føler mig stærk og bevægelig. Beatrix er en utrolig dygtig lærer: hun har en faglig dygtighed, der er imponerende, hun er total opmærksom på hver bevægelse, vi gør, og hun vejleder på den sødeste måde, man kan ønske sig. Jeg kunne ønske for alle, at de kunne møde og opleve sådan en sød og kompetent pilateslærer!”

 

Ellen Margrethe Lund, Pensionist, Mariager

"Jeg tabte 16,6 kg"

”Jeg har været igennem et 12 ugers vægttabsforløb hos Beatrix og det er det bedste som jeg har gjort for mig selv i hele mit liv. Vi har haft et intenst samarbejde hvor man har hovedet med. I løbet af vores samarbejde har jeg tabt mig 16,6 kg. For at nå mine mål fik jeg en rigtig fint kur vedr. hvad jeg måtte spise og hvad jeg skulle undgå. Udover det fik jeg et godt træningsprogram med mange gode øvelser som man selv kan fortsætte med og som hjælper med at få hele kroppen pænt. Min træning bestod bl.a. gåtur, pilates, cykling, svømning og styrketræning.  

Som resultat har jeg ikke kun tabt mig men har også fået en bedre balance og meget mere selvtillid. I dag kan jeg sige at jeg elsker at kunne klæde mig pænt - så jeg ser ordentlig ud :-) Siden er der gået et halvt år og jeg holder stadig vægten og gør fortsæt de ting jeg har lært. Efter vores samarbejde har jeg fortsat med vægttabsforløbet og tabt yderlige 4-5 kg så jeg nåede at tabe mig op til ca. 21-22 kg. 

Jeg er fuld ud tidfreds og glæder mig altid til at komme 1-2 gange om ugen til Beatrix´s pilates holdtræning. Beatrix har været god til at holde fokus. Hun er rar at være sammen, er godt forberedt og kommunikerer fantastisk fint. En skøn kvinde der brænder for det hun laver – en såkaldt ildsjæl.” 

 

R. Andersen, Pensionist, Bjerringbro

"Jeg er kommet hjem i min krop igen"

”Første gang jeg stødte på Beatrix, var i det lokale motionscenter, hvor jeg træner. Hun kom gående i retning mod receptionen, hvor chefen for centeret stod. Jeg kan huske, at jeg tænkte, sikke en let og elegant kvinde, med måden hun gik og bar sin krop på. Jeg stod lidt stille og observerede, hvad det egentlig var, som var så interessant ved hende. I hendes samtale med den unge mand, virkede hun så let og glad- et livsstykke, om man så må sige. Jeg kunne ikke andet end lade mig smitte af hendes karakter, men stadig var jeg lidt forbløffet over sådan en fin og elegant kropsholdning. Jeg kan huske, at jeg tænkte, sådan vil jeg også bære min krop. Efter hun var gået tilbage til salen, var jeg nød til at spørge ejeren, hvem hun var og hvilken form for træning hun dog lavede. ”Jamen, det er Beatrix, hun har STOTT Pilates i salen, hun er så sød og engageret. 

Jeg havde tidligere taget et kursus igennem DGI i pilates, hvor jeg efterfølgende underviste i en gymnastikforening. Derfor kunne jeg slet ikke lade være at tænke på, at jeg igen måtte give pilates en chance. Med min baggrund med et 6 år gammelt piskesmæld, startede jeg den efterfølgende sæson på et hensyntagende hold. Efter nogle sæsoner, var jeg blevet så god, at jeg kom på et almindeligt hold. Jeg kunne mærke min krop oftere var uden smerter og længere tid mellem, det betød dog også, at jeg i sommerferie perioderne på ny oplevede smerter, når jeg ikke fik trænet pilates. Derfor er pilates nu et must for mig. Det gjorde også at jeg prioriterede min pilates træning særlig højt. Med STOTT Pilates er jeg blevet mere kropsbevidst og for mig virker vejrtrækningen mentalt, som en måde, hvorpå min syre i musklerne bliver vasket rene. Derfor er jeg overbevist om, at pilates er den helt rigtige træning for mig i min smertehåndtering. Jeg stopper nok aldrig med pilates, jeg er ikke smertefri, men langt i forhold til, hvor jeg stod i flere år efter ulykken. Igennem tiden har jeg også styrketrænet sideløbende og jeg er sikker på, at pilates og min brug af vejrtrækningen, har været det, som har holdt min krop skadesfri. 

 

Jeg oplever, at Beatrix kommer rundt om alle på holdet og retter, når der rettes skal. Det finder jeg særlig vigtigt for også, at passe på mig selv. Hun er et sanseligt menneske, som er engageret i kursisterne, samtidig har hun en helt fantastisk indlevelsesevne. Jeg har dyb respekt for hendes måde at undervise på- med hendes stadig respekt for uddannelsen bag, samt respekten for det enkelte menneske. Beatrix er god til at være kreativ og finde nye udfordringer og ikke 2 træningsgange er 100 % ens. Min kropsholdning er gennem tiden blevet bedre, der vil altid være noget at arbejde med, men det ser jeg personligt, som en udfordring, som jeg gerne arbejder med. Det er trods alt min krop og den følger mig resten af livet, så jeg passer godt på den.

 

Min allerbedste anbefaling skal her lyde: Hvis du skal gøre noget godt for dig selv, så prøv STOTT Pilates en sæson. 4-6 gange vil jeg mene, at det tager, før du mærker den rigtige effekt af træningen, men når den tid så er gået, så er jeg sikker på, du kan mærke en ændring i kroppen og i sindet. Det er sådan en lækker følelse af, at være kommet hjem i sin krop igen." 

 

Maria-Louise Falk, Hadsund

"I dag kan jeg svømme crawl, hvilket jeg aldrig kunne før"

”Jeg dyrker pilates, fordi jeg får en alsidig og fuldstændig træning af min krop, på et træningssted uden råbende instruktører og høj pulserende musik, men derimod en stille og intensiv atmosfære, som indimellem bliver helt meditativ, suppleret af Beatrix´s dejlige musikvalg til øvelserne.

Jeg har bl.a. fået styrket min ryg så meget gennem pilates træningen, at jeg nu kan svømme crawl, hvilket jeg aldrig har kunnet før. Jeg har sjældent rygsmerter eller andre bevægelsesproblemer, da pilates holder mine muskler og led styrkede.

 

Jeg vælger nu på 3. sæson at gå til pilates hos Beatrix, for hos hende er der altid en konstant udvikling i øvelser og sværhedsgrad. Hun udvikler sig selv løbende via kurser og implementerer det i hendes undervisning, til stor glæde for deltagerne på hendes hold. Desuden er hun en dejlig person, som er nem at modtage undervisning fra, og som gør det til en æressag at yde det bedste i hendes undervisning. For hende er pilates og bevægelse i det hele taget en livsstil og det udstråler hun i den grad på en meget positiv måde.”


Iris Lindskov Hjuler, Sundhedsplejerske, Randers

bottom of page