top of page

Fotogalleri

 

Se billeder af de forskellige begivenheder
Undervisningtimer hos vores forskellige samarbejdspartnere i Randers, Hadsund, Bjerringbro
bodyART event i BJERRINGBRO
2015 August 


Danmarks første bodyART arrangement som jeg har afholdt i Bjerringbro hos Grundfos blev besøgt af mange entusiastiske deltagere. Vi fik da helt bestemt sved på panden af denne fantastiske bevægelsesform som med sikkerhed er noget enestående. Jeg glæder mig til at komme i gang med undervisningen i uge 35. Kan se at der allerede er venteliste :-) 

bodyART instruktøruddannelse HAMBURG
2014 November - 2015 Februar


Glæd jer til noget nyt som jeg snart kommer til at præsentere for jer. Det handler om en bevægelsesform ved navn bodyART som er udviklet af den tyske danser og terapeut Robert Steinbacher. En meget spændende træningsform som kombinerer bevægelser fra dans, yoga, tai-qi, qi-gong og også pilates hvor øvelserne er både statiske og dynamiske. Man kan virkelig mærke hele kroppen efter træningen.  

Merrithew Mindful Movement 2014 LONDON

2014 November


Se billederne fra et fantastisk symposium. Jeg var så heldig at kunne deltage i dette spændende arrangement som hvert år bliver afholdt af Merrithew Health & Fitness™ verden rundt. Her mødes mange internationale Stott Pilates instruktører for at videreuddanne sig  for at kunne yde et højere undervisningsniveau til deres kunder. I 2014 deltog jeg i deres London tour som foregik hos "Central YMCA Pilates Academy" i professionelle omgivelser. En fantastisk oplevelse som med sikkerhed skal gentages igen. 

Open by night i HADSUND

2014 August

 

En meget modig ide er blevet til realitet! LOF Mariagerfjord spurgte mig om jeg kunne være interesseret i at lave en pilates opvisning til Hadsund open by night. Det kunne jo være en god reklame for vores pilates undervisning. Min første tanke var - Kan man egentlig leve en opvisning af pilates øvelser? - Det lød spændende samt udfordrende og vi gjorde det takket være de to skønne kvinder Anni og Maria-Louise. Publikum tog rigtig godt imod os og det har været en fantastisk oplevelse.  

Weekendophold med træning i REBILD BAKKER

2014 Juni

 

Det første weekendophold som jeg fik arrangeret i samarbejde med Comwell Sport Hotel i Rebild Bakkernes smukke omgivelser. Programmet var stramt og indholdte bl.a. foredrag, TRX demo, intro workshop, Stott Pilates og Pulsing Pilates Barre træning. Der var dog alligevel tid til både teori, træning og hygge. Vi havde et lille hold af fantastiske og dygtige deltagere. Begivenheden skal med sikkerhed gentages igen.    

Merrithew Mindful Movement 2013 LONDON

2013 November


Første gang til videreuddannelse i England. Jubiiiii :-) Dette spændende arrangement som hvert år bliver afholdt af Merrithew Health & Fitness™ verden rundt er en af de mest inspirerende begivenheder jeg nogensinde har været til. Merrithew Health & Fitness™ har desuden fejret 25 års jubilæum dette år som gjorde det hele endnu mere spændende. Stedet var i London "Central YMCA Pilates Academy" hvor jeg fik kendskab til Total Barre træningen inkl. underviseren Moira Merrithew Stott som er grundlæggeren af Stott Pilates konceptet. En af de mest fantastiske og inspirerende oplevelser. 

Sommer pilates i min baghave i RANDERS

2013 Juni


Ja, sådan er det bare :-) Når vejret tillader det så flytter vi træningen ud på græsplænen. Det er en fantastisk oplevelse så tæt på naturen hvor man hele tiden mærker en stærk jordforbindelse. Dagen kan ikke startes smukkere end med bevægelse især når det hele foregår i morgengry hvor græsset er dugget og fuglene kvidrer. Hvis morgentiden ikke passede så kunne man tilslutte sig til eftermiddagesholdet for at få afsluttet dagen i stilhed med et helekrops træningsprogram.    

Åbning af Sundhedshuset i HADSUND 

2013 Maj


Ved åbningen af det nye Sundhedshus i Hadsund var der mulighed for de interesserede at få en lille smagsprøve på bevægelses timerne - bl.a. også vores Stott Pilates time - som LOF Mariagerfjord tilbyder. Træningen foregik i fantastiske nye lokaler med gode faciliteter og dejlige deltagere.    

TRX instruktøruddannelse i VIBORG
2012 April
2013 Januar
2013 Februar


TRX Suspension Training gav en helt ny udfordring til kroppen. Pilates har lært mig at balancere men TRX giver et ekstra boost hvis det handler om at holde kroppen i ro og stabil mens man gennemfører øvelserne og tyndekræften kan virkelig mærkes. 3 forskellige men meget spændende TRX instuktørkurser. Jeg glæder mig til at give det videre til mine kunder.  

Pulsing Pilates Barre instruktøruddannelse i KBH
2012 November


Noget helt nyt indenfor pilates verdenen. Måttetræningen blev kombineret med ballet barre træning som gav en ny fornemmelse om hvordan man kan styrke sine dybe muskler endnu mere hårdt. Vi fik alle sammen sved på panden og glæder os meget til at undervise denne nye træningsform til vores kunder. Et fantastisk lille og stolt Pulsing Pilates Barre instruktørhold som var de første til at blive uddannet. 

Som udstiller til Bolig- og Livstilsmesse i AARHUS
2012 Oktober


Jeg fik et godt tilbud for at markedsføre mig og mine produkter i Aarhus ved Bolig- og Livstilsmessen. Hallen var fyldt op med besøgende og det var meget imponerende hvor mange der har vist interesse for min stand og de produkter som jeg har udstilt. En spændende oplevelse :-) 

Iværksætterfestival i Nelleman huset RANDERS
2012 Juli


Erhverv Randers har arrangeret en iværksætterfestival for at støtte iværksætterne i at markedsføre sig og i at opbygge eller udvide deres netværk. Jeg tog chancen og deltog med min allerførste udstillingsstand. Der kom en spændende oplevelse ud af det. Forskellige mennesker som behandlere, idrætsudøvere, andre udstillere og en journalist er kommet forbi min stand. En fantastisk og meget lærerig oplevelse.  

Stott Pilates & Grid foamrolling workshop i AARHUS
2012 Juni


I samarbejde med den Ungarsk-Dansk Forening i Aarhus har vi arrangeret en træningsworkshop til medlemmerne og til dem som var interesseret i at lære mere om Stott Pilates og Grid foamrolling metoderne. Vi var et lille hyggeligt hold hvor deltagerne med sikkerhed kunne blive udfordret af begge kropsbevidste bevægelsesformer. 

SMRT-CORE Instruktøruddannelse i AMSTERDAM
2011 Juni


At lære grid foamrolling teknikken at kende og at blive uddannet til instruktør var en af de aller bedste ting jeg nogensinde har gjort. Metoden supplerer og præciserer både min egen træning og mine daglige undervisningstimer. Instruktørerne deltog fra hele Europa for at blive uddannet til de første Master Trainer i SMRT-CORE konceptet.  

bottom of page