top of page

Hvad er en kropsholdningsanalyse og hvorfor skulle jeg få gjort det?

 

Sundhedsboomet fortsætter, og flere og flere mennesker lever i dag sundere og dyrker mere motion. Fitness centrene er fyldt op med entusiastiske medlemmer i forskellige aldersgrupper, som hyppigt træner flere gange om ugen alt muligt som deres kondition og fysik tillader. Hovedsagen er at få sved på panden og at nå målet til en fit og flot krop.

 

Hermed en kæmpe ros til dig som også går op i sin sundhed og ønsker at få den bedste udgave af dig selv. Har du dog nogensinde stillet dig følgende spørgsmål før du begyndte med en træningsform: ”Hm, passer mon denne sportsgren til min kropstype?”. Måske lyder dette også lidt underligt. Jeg anbefaler dog at du alligevel spørger dig selv. Men hvorfor skulle du gøre det? At træne  noget  som slet  ikke er  velegnet  til  din nuværende  kropsholdnings-

type kan have alvorlige konsekvenser som først viser sig måske om et par år eller årtier. Uanset hvad dit mål med træningen er, er det meget afgørende med hvilken kropsholdning du træner og den rette kropsholdning kommer ikke automatisk igennem træning. Din krops(holdnings)type fortæller hvilke livstilssygdomme din krop kan udvikle hvis ikke du straks foretager ændringer både i din træning og din livsstil.


Kropsholdningsanalysen er en vigtig del af den kropsbevidste træning som jeg gennemfører individuelt. Analysen foregår i undertøj (eller shorts hos mand; sports bh hos kvinder) og varer inkl. efterfølgende konsultation ca. 45-60 minutter.

Prisen på en kropsholdningsanalyse er kr. 475,-. Kig på din kropsholdning, andre gør det!

 

Ring straks for at få aftalt din tid. Jeg glæder mig til at se dig :-)

bottom of page