top of page

Sådan booker du dig ind til holdtræning

Du kan træne ved mig i Randers og Bjerringbro. Se nedenunder tiderne til undervisning og vejen til tilmelding. 

RANDERS

 

Holdtræning i Randers foregår hos min samarbejdspartner Randers Osteopati på Viborgvej 102A, 8920 Randers NV på følgende dage: 

 

Tirsdag

STOTT PILATES® Let øv. / Øvede              kl. 17.30 - 18.30

STOTT PILATES® Begyndere                     kl. 18.35 - 19.35 

Fredag

STOTT PILATES® Let øv. / Øvede              kl. 08.00 - 09.00

STOTT PILATES® Begyndere                     kl. 09.15 - 10.15

Alle hold oprettes ved minimum 5 deltagere. 

VIGTIGE OPLYSNINGER!

VENLIGST LÆS IGENNEM FØR DU TILMELDER DIG TIL HOLDTRÆNING I RANDERS!

 

Holdtræningen begynder i uge 2 og slutter i uge 22. Bemærk er der ingen undervisning er i uger 7 og 14. 

 

Timerne kan bookes direkte via Randers Osteopati klinikkens bookingsystem. Klik på nedenstående "Book hold" knappe. Så kommer du til klinikkens hjemmeside. Derefter rul helt ned til den grønne menulinje, hvor der står "Book tid eller hold nu" og klik på "Events". Her finder du STOTT Pilates timerne, som står sammen med klinikkens andre events. STOTT Pilates timerne er oprettet fra dato til dato. Man køber ikke et forløb, men booker timerne enkeltvis (også ved køb af klippekort).  

Du kan betale fra gang til gang eller du har mulighed for at købe et 10 gangs klippekort som gælder i 1 år. Timerne betales altid forud og betalingen foregår KUN online via klinikkens bookingsystem. Der modtages ikke kontanter eller MobilePay betalinger og det er ikke muligt at møde op uden at man har booket sig ind til timen. 

OBS!!! Vær venligst opmærksom på at du KUN skal oprette dig en eneste gang i klinikkens bookingsystem. Fremadrettet skal du altid benytte dit personlige login (også hvis du bl.a. er patient i klinikken).  

Vær udover det venligst opmærksom på at du selv skal styre hvornår og til hvilket hold du har booket dig ind. Hvis du er booket ind til et hold men ikke møder op til timen kan din ubrugte gang efter afviklingen af timen ikke refunderes eller flyttes til en anden dato. Før holdtimen har du dog selv mulighed for at logge ind i bookingsystemet og foretage ændringer i din booking, hvis du bliver syg eller bliver pga. andet forhindret i at komme.  

Ved sygdom eller andet, forbeholder jeg som underviser retten til at aflyse enkelte timer i løbet af træningssæsonen. Via SMS bliver dette kun meddelt til dem der står på deltagerlisten af den gældende time. Hvis du var tilmeldt til den aflyste time, så bliver du efter individuel aftale flyttet til en ønskede dato, hvor du kan udnytte din mistede gang. Aflysningen kommer udover det til at blive slået op på min Facebook side eller kan ses på Randers Osteopati klinikkens online booking side under "Events". Hvis et af mine hold står under "Events" som "Lukket for tilmelding" betyder det enten at holdet er fyldt op med deltagere eller at det er blevet aflyst.

BJERRINGBRO 

I Bjerringbro har jeg en virksomhedsaftale med Grundfos Hobby Sport (GHS), hvor Grundfos medarbejdere og deres familiemedlemmer kan melde sig til mine undervisningstimer, som bliver tilbudt i følgende tidspunkter. STOTT Pilates timerne afholdes fra uge 2 til og med uge 22. Der er ingen undervisning i uge 7, 14 og 21. 

Mandag

STOTT PILATES® Begyndere                      kl. 16.30 - 17.30

STOTT PILATES® Let øvede / Øvede         kl. 17.35 - 18.35

Onsdag

STOTT PILATES® for alle                             kl. 07.00 - 08.00

bottom of page