top of page

"Jeg har nedsat indtagelsen af smertestillende medicin"

De første dage efter behandlingen (d. 17. juni 2017) mærkede jeg ikke nogen forandring ud over at jeg var mere øm (ikke smerter) i venstre side af nakken/tinding og over venstre øje samt let kvalme. Jeg havde det hverken bedre eller dårligere. Havde fortsat smerter i højre side af nakke, ryg, skulder, arm, hånd samt sovende/snurrende/stikkende fornemmelse i hånd. Ligeledes dødhedsfornemmelse i hø, lår. Og alligevel mærkede jeg en forbedring i nakken. Før havde jeg ofte en følelse af at min nakke ikke kunne bære mit hoved.  Dette synes jeg nu er tilfældet.

 

Fra den 20. juni begyndte smerterne at aftage, og jeg oplevede kun lette reaktioner. I ugerne efter svingede det lidt frem og tilbage - nogle dage aftagende smertereaktioner, og andre dage lidt mere. I perioden havde jeg også spænding i venstre lænd, baglår og læg (lavet havearbejde).  Jeg fik i perioden også fysioterapi (5 behandlinger i alt), hvor jeg oplevede at smerterne tiltog efter behandlingen og en til 2 dage frem.

I perioder på flere dage oplevede jeg næsten ikke nogen smerter/symptomer (jeg var i hvert fald ikke fokuseret på det mere). Sidst i juli tiltog symptomerne igen i en kort periode i varierende grad for at aftage igen.  Samme skete her i begyndelsen af uge 33 (var startet på arbejde igen i uge 32).

 

Konklusion:

Der er helt klart sket en forbedring til trods for at jeg ikke er helt symptomfri. Det vil nok være for meget at forlange eftersom der ikke er gået så lang tid og mine smerter har været der i en del år. Jeg håber symptomerne forsvinder helt med tiden.

Jeg kan dog fortælle at jeg helt har stoppet med at tage Ibumetin dagligt (tog ellers 400 mg x 2-3 dagligt) , og panodil reduceret fra 3 x dagligt til stort set kun at tage 1-2 gange dagligt, men ud fra en "hvordan har jeg det nu".

 

Ps. Jeg startede på at registrere symptomer på et skema, men har desværre ikke været vedvarende til at gøre det. Der er registreret i perioder. Oftest de dage hvor jeg har symptomer/ændring.

Jette Brøndum Mortensen, Randers

OBS!!! Studiet tilbyder INGEN AtlasProfilax® behandling! Behandlingerne som vi havde i huset var i samarbejde med en københavnsk AtlasProfilax® behandler. 

bottom of page