top of page

"Det var helt klart pengene værd"

Efter endt behandling d. 17. juni 2017, gik jeg fra Helmuth Zwer AtlasPROfilax® Specialisten uden at halte og uden smerter ned i benet, som jeg ellers har haft siden mine rygproblemer startede for flere år siden. Dog havde jeg stadig smerter i ryg/lænd og hofte, men det er jo skaden i ryggen, som altid vil være der.

Dagen efter fik jeg smerter ned i benet om eftermiddagen og ondt i ryg/lænd og hofte. Siden det har jeg kun haft rigtig ondt ned i benet nogle enkelte gange og det er klar fremgang, da jeg jo nærmest havde det hver dag førhen. Ryg/lænd og hofte går op og ned som det plejer, men som jeg skrev i starten, så er det jo en skade jeg skal leve med.

Mht. til hovedpinen som jeg døjede med ikke at kunne slå ned, så er det blevet klart bedre. Jeg havde hovedpine den 6. juli første gang efter behandling, men det var en lettere hovedpine end sædvanlig og kunne klares med Treo (bemærkning: smertestillende brusetablet). Efterfølgende havde jeg let hovedpine den 7-8-10-11-31 juli, men de kunne alle klares med Treo. 

Jeg mistænker lidt at hovedpinen kan skyldes spændinger i min højre skulder, da jeg altid kun har hovedpine i højre side og tit er øm omkring højre skulderblad.

Alt i alt var det helt klart pengene værd at få AtlasPROfilax® behandlingen, da jeg helt klart har fået det bedre og jeg tror på, at med tiden, så bliver det bedre endnu. Det der har hjulpet mig mest er, at jeg ikke mere har smerter ned i mit ben hver eneste dag.

Suzanne Schiønning, Randers

OBS!!! Studiet tilbyder INGEN AtlasProfilax® behandling! Behandlingerne som vi havde i huset var i samarbejde med en københavnsk AtlasProfilax® behandler. 

bottom of page