top of page

Ani Kristensen

PSYKOTERAPI & LIFECOACHING

 

KROPPEN ER SJÆLENS SPEJL

 

  • Føler du at du er gået i stå med din træning?

  • Har du nogensinde tænkt på at træthed og udmattelse i kroppen

       kan hænge sammen med din psyke?

  • Kan du ikke finde din plads i verden?

  • Føler du at det er svært for dig at blive forstået af andre?

  • Har du måske spørgsmål i forbindelse med dit parforhold, dine børn osv.?   

  • Døjer du med migræne, hovedpine som du gerne vil af med?

  • Ville du bare gerne finde livsglæden og energien tilbage?

Ani foto 201912 CVhez - Kopi.jpg
Anikó Sóvári Kristensen.jpg

Så er terapi måske noget for dig!

 

Alle vores oplevelser kodes i kroppen. Både de gode og de dårlige. Dem, som ikke kan forstås ved bare at tale om, de kan de-kodes ved hjælp af kroppen. Mængden af ikke-verbal information om at indikere ens tilstand er enorm og åbner en dør både for terapeut og klient for at kunne forstå udfordringer klienten har. Når vi går ind gennem denne dør, kan vi fjerne blokering af forhindringer, der blokerer for kroppens energistrøm, og på samme tid kan vi frigøre sjælen for bekymringer.

 

Ved psykoterapeutisk behandling vil klientens forståelse af hans/hendes verden ændre sig, han/hun vil bedre forstå sine egne følelser, sine relationer og har mulighed for at udvikle en strategi for håndtering af f.eks. stress eller de forskellige hverdagsproblematikker han/hun må have.

I mit terapirum, er du i centrum og bliver set med alle de følelser, kropsfornemmelse, tanker som du kommer med. Jeg bruger samtaleterapi, samt benytter jeg kroppen og dens energi i healing, bruger tegne-, danseterapi metoder, familieopstilling og drømmeterapi.

Som Krops- og Psykoterapeut tilbyder jeg terapi på Messingvej 36/b i Randers (også på Engelsk). Sessionerne varer 75-90 minutter og koster 700,- kr. som du kan købe direkte hos mig. 

Jeg kan kontaktes på e-mail: anikosk@yahoo.com eller på telefon: +45 60 13 09 63.

bottom of page