top of page

Dorthe Wynne

Hej, jeg hedder Dorthe Wynne. Jeg vil gerne fortælle dig om min vej til bodyART.

 

Uheld og piskesmeld

 

I 2010 var jeg uheldigvis ude for en trafikulykke, der resulterede i piskesmæld, daglige spændinger og en længerevarende sygdomsperiode. I årene derefter afprøvede jeg diverse behandlingsformer og træningsforløb dog uden den store smertelindring. Hverken kiropraktik, fysioterapi eller fitnesscentrets tilbud havde en synderlig virkning på mine nakke- og rygsmerter.

 

Mødet med bodyART

 

Flere år senere stifter jeg bekendtskab med Bea Fisker via en kollega, der roser bodyART som træningsform. I 2016 afprøver jeg selv for første gang bodyART. Ret hurtigt  oplever  jeg  en  markant  fysisk  bedring   via  denne   funktionelle  træning, der

Dorthe%20Wynne%20-%20billede%202_edited.

trækker på allerede anerkendte teknikker og øvelser fra b.la. fysioterapien, yoga, qui gong og styrketræning m.fl. Min ryg og nakke smidiggøres og min bevægelighed øges.

IMG_4785_edited.jpg
IMG_4776_edited.jpg

BodyART-instruktør

På opfordring fra Bea Fisker beslutter jeg mig i min begejstring for at uddanne mig til instruktør i Tyskland i foråret 2018. Jeg ønsker som træner at videregive mine positive erfaringer ved at undervise andre og udvide kendskabet til denne terapeutiske træningsform. Jeg har allerede ambitioner om at videreuddanne mig inden for feltet for at formidle træning, der virker.

 

Værdien af bodyART

Til dagligt er jeg voksenunderviser og har stor didaktisk og pædagogisk erfaring i at formidle. Det benytter jeg i jobbet som bodyART-træner. BodyART betyder for mig dagligt velvære via muskelstyrke og smidighed, øget kropsbevidsthed, energi og glæde ved en træningsform, der arbejder på maksimal funktionalitet. Prøv det!

bottom of page