Vi er flyttet til ny adresse

Efter tre spændende år på Århusvej 102 i Randers har vi besluttet os til at finde nye og større lokaler til studiets aktiviteter. I slutningen af november 2019 tog vi afsked med vores lokaler og flyttede ind fra d. 1. december 2019 under følgende nye adresse:

 

MESSINGVEJ 40A, 8940 RANDERS SV

Vi har fået et rigtig smukt og lyst træningslokale med nyt gulv og god plads til alle vores medlemmer. 

Der er også blevet indrettet et hyggeligt lokale som fungerer som opholdsstue med et lille hjørne til omklædning som er adskilt med en rumdeler. Her kan medlemmerne nyde en kop te, læse et blad og hygge sig i godt selskab før og efter deres timer. 

Vores nye træningsstudie ligger kun få hundrede meter fra vores gamle lokaler som vi havde på Århusvej. Det tager kun få minutter at nå det derfra til det nye sted. Ca. 800 m hvis du er gående eller på cykel og ca. 1.200 m hvis du kører bil. 

Til venstre kan du se billeder af vores nye lokale både før og efter indflytning og indretning. Klik på billederne for at forstørre dem :-) 

Foran huset er der masser af gratis parkeringspladser. Udover vores studie er der dog også andre virksomheder som har gratis mulighed for parkering. Derfor har vi lavet dette kort som et overblik over hvilke parkeringspladser studiets medlemmer og gæster er velkommen til at bruge.

Parkeringspladserne markeret på kortet til højre med grøn farve må gerne benyttes. De med rød markerede pladser tilhører vores nabo som har mange medarbejdere og bliver derfor ikke benyttet af os mellem kl. 8-17.

FÅ UPDATES VIA E-MAIL

STUDIETS ADRESSE

Messingvej 40A

8940 Randers SV

60 76 36 56 

info@beafisker.com

Copyright © 2014 - 2020 Bea Fisker    I    Website created with wix.com by Bea Fisker    I    All rights reserved